Gott nytt år! Det här ser vi fram mot 2024

God fortsättning och ett riktigt gott nytt 2024 önskar vi er allesammans.

Under året som kommer har vi en hel del att göra, det blir intensivt men kul i år tror vi.

Det absolut största projektet som pågår nu rör bygget av vårt nya, stora slungrum som vi ska inviga i sommar. Det är massor kvar att göra, men de värsta bitarna med gjutning ytterväggar och tak är i ordning i alla fall …

Vi kommer utöka våra samarbeten med fler lantbrukare och föröka våra bin så att vi förhoppningsvis kommer upp till det antal bikupor vi har som mål att hålla oss vid.

Ett mål är att vi och bina ska skapa några nya typer av sorthonung. Vi vet att lindhonung och hallonhonung varit stora favoriter för er hittills, och vi ska göra allt vi kan för att säkra en bra skörd på dem, och förhoppningsvis andra spännande sorter också.

Eftersom vår arbetsbil gett upp, ska vi försöka hitta en ny sådan också … 🙂