All honung är slut (!!)

Vi trodde aldrig detta skulle hända. Men wow! Ni har köpt så mycket honung på sistone att vi i dag har tömt lagret på den allra sista burken. Från och med nu och en tid framöver kommer honungskiosken därför vara stängd – tills vi har skördat och burkat mera honung. Än så länge är det lite för tidigt för skörd, vi räknar med att kunna ta den första honungen vid midsommar. Då öppnar kiosken igen!

Det här känns förstås snopet, vi vill ju kunna erbjuda er mer (och vi hade i ärlighetens namn trott att honungen skulle räcka ända fram till nästa skörd) .. men vi är otroligt glada och tacksamma för att vi har haft bra försäljning och att så många verkar vilja ha Timmelsta honung i sitt skafferi.

Stort tack till alla kunder som handlat av oss eller från våra återförsäljare. Vi hoppas att ni väntar på vår honung till midsommar! Allt gott / Ellinore och Ervin